İYİ PARTİ YÖNETİMİNDEN VALİ MERAL VE KTSO BAŞKANI TOKTAY'A ZİYARET

TAKİP ET

İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu, Merkez İlçe Başkanı Necdet Uysal, başkanlık divanı üyeleriyle birlikte

Vali Fahri Meral’i ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Bşk. Gökhan Alkan’ı makamlarında ziyaret etti.
         İYİ Parti Karaman İl Başkanı Hatipoğlu ziyarette vali Fahri Meral’e önce başkanlık divanı üyelerini tanıttı ardından da bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi ve Karaman’ın meseleleri üzerine bir sohbet gerçekleşti. 
         Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ziyaretinde, İyi Parti İl Başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay’a başkanlık divanını tanıttı ardından Ticaret Odası Meclis Başkanı Gökhan Alkan’ın da bulunduğu salonda İyi Partinin çalışmaları hakkında ve Karaman’ın meseleleri konulu bir sohbet gerçekleşti.
         Başkan Hatipoğlu, partilerinin kısa sürede teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayarak saha çalışmalarına başladıklarını söyledi. İYİ Parti’nin bir ihtiyaçtan doğduğunu söyleyen Hatipoğlu, “partimiz Atatürk ilkelerine bağlı, Cumhuriyet değerlerine sadık, Vatan ve Millet sevgisi taşıyan cesur yürekli insanlardan kurulmuştur. Partimiz Türkiye’de olduğu gibi Karaman’da da bir umut olmuştur.” dedi. 
         Hatipoğlu, ayrıca misafirperverliğinden dolayı da Vali Fahri Meral’e ve Karaman Ticaret Odası Başkanı Mustafa Toktay’a teşekkür etti.