İYİ Parti'nin Ermenek Belediye Başkan Adayı Belli Oldu

TAKİP ET

31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde İYİ Parti'nin Ermenek Belediye Başkan adayı İzzet Battır oldu.

İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, İl yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti Ermenek İlçe Başkanı Yüksel Başcı ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis üyesi Mustafa Bozdağ, Belediye Meclis üyeleri Nihat Azdural ve Yılmaz Etci, Güneyyurt Teşkilat Başkanı Ayhan Öztürk ve İYİ Parti Güneyyurt Belediye Başkan adayı Celil Yağız'ın katıldığı törene İYİ Parti Ermenek Belediye Başkan Adayı İzzet Battır'a parti binasında İl Başkanı İsmet Hatipoğlu tarafından parti rozeti takılıp resmi olarak belediye başkanlığı açıklandı.

İzzet Battır kimdir?

Ermenek 1969 doğumluyum. İlk Orta ve lise öğrenimimi Ermenek'te tamamladım. Aldığım eğitimler sonrası uzun yıllar Bursa İnternational  Swiss-Bell ve İntercontinental Hotel  zincirlerinde  Uluslararası & Diplomatik İlişkiler Satış Müdürlüğü ve Turizm Koordinatörlüğü yaptım. Sürdürülebilir Turizm alanında Eğitim ve Danışmanlık hizmetleri vermekteyim. Sekiz ili kapsayan Güney Marmara Turistik Otelciler Birliği (GÜMTOB) GYK üyesiyim. Evli ve bir çocuk babasıyım.

Gerek yurt içi, gerekse yurt dışında turizm alanında edindiğim bilgi çalışma ve yöneticilik tecrübelerimi; Cennet ilçemizde önem ve aciliyet gerektiren projeler için ve yüzünü turizme dönmüş; vefa borcumuzun asla bitmediği ve bitmeyeceği memleketimde kullanmak üzere geldim. Daha güzel daha modern ve daha yaşanabilir Ermenek için desteklerinizi bekliyorum.

 

 




Ermenek İYİ Parti İzzet Battır Belediye Başkan adayı