İYİ PARTİ İL VE İLÇE TEŞKİLATLARI İFTARDA BULUŞTU

TAKİP ET

İYİ Parti Karaman İl, İlçe ve Gençlik Kolları teşkilat üyeleri iftarda bir araya geldiler. İftar programına İYİ Parti Karaman Milletvekili Adayları İsmet İlmi Hatipoğlu, Atilla Zorlu ve Merve Uçar da katıldı. Milletvekili Adayı İsmet İlmi Hatipoğlu yaptığı konuşmasında; Ülkemizin zor günlerden geçtiğini ve bu süreci Milletçe elele vererek manevi şuurumuzu pekiştirerek aşabileceklerinden hiçbir şüphesi olmadığını söyledi.  Hatipoğlu, “Bu bereket ayında kardeşliğimizi bozmaya karşı sinsi hesaplar içinde olanlara Milletimizin gerekli cevabı vereceğinden de hiçbir şüphesi olmasın” dedi. İYİ Parti Teşkilatına bugüne kadar göstermiş oldukları özveriden dolayı da teşekkür etti.

Milletvekili Adayı Atilla Zorlu ise Birlik ve beraberliğin ölüm dışında her şeyi yenebileceğini, bu ailede olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. “İYİ Partimiz milletimizden aldığı güç ve ilham ile kısa vadede yapmış olduğu etki ile 24 Haziran günü hedefine ulaşacaktır” şeklinde konuştu. İYİ PARTİ teşkilatlarına teşekkür etti.

Milletvekili Adayı Merve Uçar da birlik ve beraberliğe vurgu yaparak engelleri birer birer aşacaklarını ve sonunda “İyilerin” kazanacağını dile getirdi. Son olarak da İYİ Parti Teşkilatlarına teşekkür etti.