İYİ PARTİ İL BAŞKANI BAYRAÇ: "EVRENSEL FİKİRLERİ ONUN DÜNYA LİDERLERİNDEN BİRİ OLMASINI SAĞLAMIŞTIR"

TAKİP ET

İYİ Parti Karaman İl Başkanı Zühtü Bahadır Bayraç, 10 Kasım Atatürk’ü Anma gününde mesaj yayınladı. Bayraç mesajında, “Türk Milletin bağrından çıkan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, son  nefesine kadar büyük Türk milletinin her alanda yücelmesi konusunda bitmeyen bir çaba göstermiştir. İleri görüşlülüğü, tüm dünyada ve yurtta barışçı olması, dünya gerçeklerini iyi tanıması ve görmesi,  insani değerlere verdiği önem ve evrensel fikirleri onun dünya liderlerinden biri olmasını sağlamıştır.

Mustafa Kemal’in fikirlerini ve gerçekleştirdiği inkılapları sahiplenerek uğrunda sayısız şehit verdiğimiz bu cennet vatanımıza ve hürriyetimize her durumda sahip çıkmak, cumhuriyet değerlerini ve kazanımlarını korumak, kollamak ve yeni nesillere aktararak sonsuza kadar yaşatmak en önemli görevimizdir.

Bilinmelidir ve unutulmamalıdır ki;  İYİ Parti güneşi Türkiye ufuklarında oldukça hiç bir bulut Cumhuriyet kazanımlarımızı gölgeleyemeyecektir.

Bu düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ebediyete irtihalinin 80.yıl dönümünde Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Kutlu mirasının ve eserlerinin sonsuza kadar yaşatılacağını, bu konuda en büyük güvencenin Türk milleti olduğuna içtenlikle inanıyorum. Türk milleti ve bu milletin cesur evlatları çok şükür bu bilinç ve sadakattedir. Yine büyük önder Atatürk’ün dediği gibi, ‘Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Ne Mutlu Türküm Diyene’”dedi.