İYİ PARTİ "ANLAT HEMŞEHRİM DERTLEŞELİM" PROJESİYLE SORUNLARI DİNLİYOR

TAKİP ET

* F.Şeker; 'Birlikte bugün siz Karamanlılara seslenirken çağrımız bütün Türkiye'yedir. İyi olmadığınızı biliyoruz, sorunlarınızı biliyoruz ve işte bu yüzden yollardayız'

İYİ Parti Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığının ortak projesi,  "Anlat Hemşerim Dertleşelim" projesi kapsamında Ankara’dan Karaman’a tanıtım otobüsü geldi. 

Parti görevlileri daha önceden hazırlanan stantlarda vatandaşların sorunlarını dinledi, notlar aldı.

Proje Sorumlusu Fatih Şeker’in de katıldığı programda vatandaşlara ikram yapıldı. Stantları ziyarete gelen vatandaşlara hitap eden Şeker, “İYİ Parti, Türkiye'deki cesur insanların bir araya gelerek toplumun tüm kesimini kucakladığı siyasi bir harekettir. 16 yıldır iktidarın baskı ve korku rejimiyle yönettiği ülkemizde maalesef ki insanlarımız fikirlerini söyleyemez ve konuşamaz hale gelmiştir. Toplumun korkmadan konuşabilen kesimi ise hain, provokatör ve hatta gayri milli olarak ilan edilmektedir

Bizler, bu durum karşısında sizlerle dertleşebilmek ve sorunlarınızı dinleyip çözüm üretebilmek için buradayız. Hedefimiz, susan Türkiye'yi konuşturmak.

Hukukun üstünlüğünün değil, üstünlerin hukukunun hakim olduğu, cukka ittifaklarının oluştuğu bu talihsiz dönemde Türk Milleti artık sahipsiz değil. Çünkü, İYİ Parti Türk Milleti ile ittifak yaparak ülkemizi gerçek sahipleriyle birlikte yönetmeye talip.

"İYİ Parti Dinliyor; Anlat Hemşerim, Dertleşelim" projesi kapsamında ekibimiz ve proje otobüsümüz ile birlikte bugün siz Karamanlılara seslenirken çağrımız bütün Türkiye'yedir. İyi olmadığınızı biliyoruz, sorunlarınızı biliyoruz ve işte bu yüzden yollardayız. Hep birlikte iyileşmek için... Yenilenmek için... Güçlenmek için... Sağlıklı ve mutlu bir Türkiye olmak için.

Siz saygıdeğer basın mensuplarına, projenin yürütücüsü Mahalli idareler Başkanlığımıza, partimizin kurucu üyelerine, İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Karaman'nin sıcak, samimi ve vatansever insanlarına çok teşekkür eder, saygı ve sevgilerimizi sunarız” dedi.

Haber: Adem DEMİREL