İYİ Parti 2. Olağan Kongresini yaptı

TAKİP ET

İYİ Parti Karaman Teşkilatı 14 Mart 2020 Cumartesi günü saat 12:00'de Yunus Emre konferans salonunda 2. olağan kongresini yaptı.

Kongreye Ermenek Belediye Başkanı Atilla ZORLU, İl Başkanı İsmet İlmi HATİPOĞLU, CHP ve SAADET Partisi İl ve İlçe Başkanları, Ermenek İlçe Başkanı Kamil KOÇDAYI ve Sarıveliler İlçe Bakanı, ayrıca sivil toplum kuruluşlarından yöneticileri katımlar sağladılar.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı ve merkez ilçe Başkanı Aydın ÜNLÜSOY konuşmasına şu şekilde hitap etti;

"2. Olağan Kongremize hepiniz hoşgeldiniz şeref verdiniz. Konuşmaya başlamadan önce yakın zamanda İdlib'de şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah'dan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum ve bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve özlemle anıyorum.

Ülkemizin içinde bulunduğu durumu burada anlatmaya başlarsak sanırım saatler alır. Ama ben şunları söyleyebilirim.

-Ülkem iyiliğe aç!

-Ülkem iyiliğe muhtaç!

-Ülkem iyi insanların yönetimini istiyor.

-Ve ülkem artık ayrışma - kutuplaşma ve kavga istemiyor.

Bizler öncelikle Karamanımız ve ülkemiz adına sayın Genel Başkanımız liderliğinde elimizden gelenin fazlasını yaparak siyaset yapmaya devam edeceğiz.

-Kim ne derse desin,

-Kim ne iftira atarsa atsın...

Biz Şeyh Edebalı'nın dediği gibi "Sen seni bil ömrünce bu yeter sana"

Şeyh Edebalı yine derki; "Ey oğul! sabretmesini bil! vaktinden önce çiçek açmaz, şunu da unutma insanı yaşatki devlet yaşasın!"

Genel Başkan Meral AKŞENER'in Karaman merkez ilçe kongre için gönderdiği ve genel merkez yöneticilerinin göndermiş olduğu mesaj okunmasının ardından seçime geçildi. Seçimde İYİ Parti KARAMAN Merkez İlçe Başkanlığına yeniden Aydın ÜNLÜSOY seçildi.