İstihdam Odaklı İşletme Kredisi İle İlgili Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

TAKİP ET


Ziraat Bankası ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Odamız Karadağ Toplantı Salonunda “İVME Finansman Paketi ve İstihdam Odaklı İşletme Kredisi Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı.

Düzenlenen toplantıda Ziraat Bankası Perakende Satış Yönetimi Bölüm Başkanı Yasin Öztürk, Ziraat Bankası Konya Bölge Başkanı Faruk Bişiren, Ziraat Bankası Konya Bölge Müdürü Mehmet Sözen, Ziraat Bankası Karaman Şube Müdürü Hasan Örün, Ziraat Bankası Pirireis Şube Müdürü Süleyman Bulur Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu  Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ile bir çok katılımcı hazır bulundu.

Açılış konuşmasını yapan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan Alkan; “Devletimiz tarafından sağlanan kaynakların doğru şekilde kullanılması ve doğru adrese ulaşması, üretimde istenen ivmenin yakalanması için en önemli kriter olduğunu düşünüyorum. Bu toplantıya üyelerimizin finansmana erişimine kolaylık sağlayabileceği yatırımları için önlerinin açılabileceğini düşünerek destek verdik.  Bilgilendirme toplantısının herkes için verimli geçmesini temenni ediyorum.” dedi.

Ziraat Bankası Perakende Satış Yönetimi Bölüm Başkanı Yasin Öztürk ve Bölge Yöneticisi Faruk Bişiren tarafından İmalat sanayinde üretimin desteklenmesi, üretimde yerli teknolojinin geliştirilmesi, ithal bağımlılığın azaltılması amacıyla geliştirilen “İVME Finansman Paketi” ile başta KOBİ’ler olmak üzere işletmelerin finansman maliyetlerini hafifletmek amacıyla; enflasyona endeksli, makul fiyatlı, İVME Finansman Paketi ve İstihdam Odaklı İşletme Kredisi  konu başlıkları altında katılımcılara sunumlar yapıldı.

Toplantının sonunda katılımcılardan gelen soruları banka temsilcileri cevapladı.