İSTANBUL'DAKİ KARAMANLI DERNEKLERİ FEDERASYON ÇATISI ALTINADA TOPLANIYOR

TAKİP ET

İstanbul'daki Karamanlılar Dernekleri Federasyon çatısı altında toplanacak.

Konu ile ilgili İSKADER Başkanı Rafet AKDAŞ şu bilgileri verdi; 
“Karaman Dernekler Federasyonu Yönetim kurulu üyeleri ile beraber iftarda beraber olup Federasyon kuruluşunu Genel Başkan Rafet Akdaş,  İstanbul  İl Dernekler Müdürlüğü onayı ile onaylanan Kuruluşumuzun yapacaklarını Başkanlarımıza anlattı. Her Derneğimiz kendi faaliyetlerini eskisi olduğu gibi icra edecek olup Ulusal ve Uluslararası proğramlarda beraber olup daha da güçlü olmak için yola koyulduk.
İlk faaliyet olarak İstanbul’da büyük ses getirecek Karaman tanıtım günleri akabinde Uluslar arası Karaman Tanımı büyük katılımlı iftar  ile faaliyetlerimize başlamak için yola koyulduk. 
İftar günümüzün tarihini önümüzdeki günlerde bildirilecektir.
Bizlere beraber olan Federasyon kuruluşunda İstanbul Karamanlılar Dernek Başkanı Rafet Akdaş, İstanbul Sarıveliler Dernek Başkanı Abdullah Kaba, Karaman ve Ayrancı Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil küpdilli, Ambar Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Tekin, Kıraman Köyü Denek Başkanı Memiş  Yeşildaş, İstanbul’da çeşitli yerlerinde olan bizim Kardeşlerimiz Aslen Karamanlı olan Evladı Fatihan Balkan Türkleri Rumeli Türkleri Kardeşlerimiz, Taşkaleliler Dernek başkanlarımız yönetim kurullarına bizlere Gönül veren destek olan değerli bürokratlarımız, hemşehrilerimiz ve üyelerimize teşekkür ederiz.”
 Haber: Mustafa ÇETİN