İSLAM KALKINMA BANKASI İŞADAMLARINI BİLGİLENDİRECEK

TAKİP ET

Bölgede gıda sanayi ağırlıklı üretim yapılan Karaman Konya ve Bölgesinde işadamlarına yönelik İslam kalkınma bankası hakkında bilgilendirme toplantısı düzenleniyor.

Mevlana Kalkınma Ajansı öncülüğünde Konya Ticaret Odası, Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası ve Konya OSB işbirliği ile düzenlenen “İslam Kalkınma Bankası Hakkında Bilgilendirme” toplantısı 08 Ekim 2015 Perşembe günü Konya OSB Konferans Salonu’nda düzenlenecek.

Ayrıca, MEVKA koordinasyonunda gerçekleşen program kapsamında İslam Kalkınma Bankası Üye Ülkelerinden gelen ve ülkelerinde yatırım ve yatırım promosyon ile ilgili görevler üstlenen yabancı uzmanlar da bu program yer alacaktır. Bilgilendirme toplantısının ardından tanışma ve soru-cevap bölümü tertip edilmiş olup bu uzmanlarla işadamlarımızın ilgili ülkelerdeki yatırım ortamı hakkında bilgi alma ve yatırım ile ilgili fırsatlar hakkında soru-cevap bölümü düzenlenecek.
Katılımcı Ülkeler arasında ise Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna Hersek, Burkina Faso, Cibuti, Fas, Gambiya, Kamerun, Kırgızistan, Lübnan, Malezya, Mali, Moritanya, Nijerya, Pakistan, Sudan, Tacikistan, Togo, Tunus, Uganda ve Umman gibi ülkeler bulunuyor.