İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN "KARİYER VE GİRİŞİMCİLİK GÜNÜ" ETKİNLİĞİ

TAKİP ET

İş Kur Karaman İl Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen ' Girişimciler İçin Başarı Ve Kariyer Adımları' Konulu Kariyer Ve Girişimcilik Günü Etkinliği düzenlendi.

İŞKUR İL MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN “KARİYER VE GİRİŞİMCİLİK GÜNÜ” ETKİNLİĞİ 
 
İş Kur Karaman İl Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen “ Girişimciler İçin Başarı Ve Kariyer Adımları” Konulu Kariyer Ve Girişimcilik Günü Etkinliği düzenlendi. 
20 Mayıs 2015 Çarşamba günü saat 13.30’da Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Vali Koca’nın yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Uğur Arslan, KMÜ Rektör Yardımcısı Ahmet Yıldırım, daire müdürleri, Kosgeb Müdürü Mevlüt Tavşan, bilim adamları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 
Tanıtım konuşmalarının ardından Kosgeb Müdürü Mevlüt Tavşan katılımcılara yönelik olarak girişimcilik konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Girişimciler için başarı ve kariyer adımları konusunun ele alındığı etkinlikte başarılı mucit ve iş adamı Ataman Özbay ve yaşam koçu Fırat Çakır’da girişimcilik konusundaki deneyim ve birikimlerini katılımcılarla paylaştı.