İŞKUR gibi muhtar 

TAKİP ET

Şeyh Edebali Mahallesinin hizmet adamı ve muhtar adayı Durmuş Yüksel 'İŞKUR Mahalle' projesi ile gönüllerde taht kuruyor.

15 yıldır birçok hizmetten mahrum kalan Şeyh Edebali Mahallesine hizmet getiren proje adamı ve muhtar adayı Durmuş Yüksel ilklere imza atmaya devam ediyor. Ekmek Büfesini Şeyh Edebali Mahallesine getirerek kendini kanıtlayan Durmuş Yüksel, işsiz mahalle sakinleri için kolları sıvadı. Adeta her gün iş ilanı paylaşan Durmuş Yüksel, Şeyh Edebali Mahallesinden iş başvurusu yapanlara öncelik sağlattırıyor.  İlk defa bir muhtar adayı mahallenin en büyük sorununa el atarak tüm Karaman’ın takdirini topladı. Durmuş Yüksel’in muhtar olunca adeta Şeyh Edebali Mahallesinde işsiz hiçbir mahalle sakini kalmayacak.
“İŞKUR MAHALLE PROJESİ”
Karaman’da mahallesi için gece gündüz çalışan muhtar adayı Durmuş Yüksel birçok proje açıklayarak yola çıkmıştı. İlk başta muhtar adayı nasıl projeleri yapsın denirken bir anda çalışkan Muhtar Adayı Durmuş Yüksel seçilmeden projelerini hayata geçirdi. Ekmek Büfesi projesini hayata geçiren Şeyh Edebali Mahallesi Muhtar Adayı Durmuş Yüksel, Karaman’a örnek bir projeyi daha hayata geçirdi. “İŞKUR Mahalle” projesi kapsamında Şeyh Edebali Mahallesi Muhtar Adayı iş ilanları paylaşıyor ve mahalleden işe girmek isteyenlere öncelik sağlattırıyor. Bu proje bırakın Şeyh Edebali Mahallesini tüm Karaman’a örnek oldu.
“MAHALLEMİZDE İŞSİZ KALMAYACAK”
Şeyh Edebali Mahallesinin hizmet adamı ve muhtar adayı Durmuş Yüksel projesini mahallemizde işsiz kalmayacak diyerek duyurmuş ve “İş bulma konusunda sıkıntı yaşayanlar için gerekirse kapı kapı dolaşıp iş sahibi olmalarını sağlayacağız. Bu noktada ticaret hayatımızda sıklıkla karşılaştığımız personel eksiği olan işletmelere öncelikli olarak mahallemizden personel alınmasını sağlayacağız” ifadelerine yer vermişti.
Şeyh Edebali Mahallesi muhtar adayı Durmuş Yüksel ile adeta Karaman’ın en şanslı mahallesi konumuna yükseldi. 




Karaman İŞKUR muhtar Durmuş Yüksel