İŞİTME ENGELLİLER GALİBİYETE DOYMUYOR

TAKİP ET

Türkiye İşitme Engelliler Futbol 2.lig 4. hafta maçı 23. Nisan Pazar günü Sincan İ.E ile Karaman İ.E arasında  Sincan/Ankara Fatih Stadında gerçekleşti.

9.dakikada gelen gol ile Sincan İ.E 1-0 öne geçti.30.dakikada Ali Ülkar ile Karaman İ.E 1-1 beraberliği yakaladı.
Karaman İ.E ilk yarının sonlarına yaklaşırken 40.dakikada Ali Ülkar'ın 2. golü ile 2-1 öne geçti.İkinci yarıda 64.dakikada Karaman Karaman İ.E  sporcusu Ali Ülkar sarı kart gördü.70.dakikada Karaman İ.E sporcusu Tunahan Saglam sarı kart gördü.82.dakikada Ali Ülkar 3.golüyle Karaman İ.E skor tablosunu 3-1 yaparak rahat bir nefes aldı.Karaman İ.E 84.dakikada Mustafa Alkan ile 4.golü buldu.
Karaman İ.E'nin 2 sarı kart görmesiyle 90 dakika sona erdi. 2.yarı  dakikada Karaman İ.E 3 puanı alarak toplamda 10 puan ile 2 Lig B grubunda 1.sıraya yerleşti. 
Karaman  Engelliler Kulüp Başkanı Ali Semiz yaptığı açıklamada, “Desteklerinden dolayı  Sayın Valimiz Süleyman Tapsız’a Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan'a  Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürümüz Hayati Kısacık'a,Antrenörümüz Yaşar Çalışkan'a,Bifa Bisküvi A.Ş Ailesine ve Duru Bulgur A.Ş Ailesine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.