İSİM VERİLECEK CADDE Mİ YOK?

TAKİP ET

*Vatandaşlar; 'Karaman'da Şehitlerimizin adını verecek cadde mi kalmadı da İsmet Paşa Caddesi'nin ismi teklif edildi' diyerek talebe tepki gösterdi.

İSMET PAŞA CADDESİ’NİN İSMİNİN DEĞİŞTİRİLMESİ TALEBİ TEPKİ GÖRDÜ
*Vatandaşlar; “Karaman’da Şehitlerimizin adını verecek cadde mi kalmadı da İsmet Paşa Caddesi’nin ismi teklif edildi” diyerek talebe tepki gösterdi.
    Karaman Belediye Meclisinin Nisan ayı toplantısı (bugün yapılacak) gündeminin 9. Maddesinde yer alan İsmet Paşa Caddesi’nin isminin 15 Temmuz Şehitlerinin isminin verilmesi talebi Karaman kamuoyunda büyük tepki gördü.
    Konu ile ilgili bizi arayan pek çok vatandaş, teklif/talebe tepki gösterdiler.
    İSİM VERİLECEK CADDE Mİ YOK?
    Vatandaşlar; “Karaman’da 15 Temmuz Şehitlerimizin isminin verileceği cadde mi kalmadı da İsmet Paşa Caddesinin ismi değiştirilmesi talep ediliyor? 
    Böyle bir talebin olması yanlış olduğu kadar, Karaman Belediyesi’nin bu talebi bu şekilde gündeme alması bile yanlış” dediler.
             1.VE 2. İSTASYON CADDELERİNE ŞEHİTLERİMİZİN İSİMLERİ VERİLSİN
     Karaman’da 15 Temmuz Şehitlerimizin isimleri için en uygun yerler 1. Ve 2. İstasyon Caddelri olduğunu belirten birçok vatandaş Karaman Belediyesi Meclis üyelerinin bu konuda duyarlı davranarak Şehitlerimizin isminin bu 2 caddeye verilmesini talep ettiler.
    Bugün toplanarak gündem maddelri üzerinde görüşmeler yapacak olan Belediye Meclsi üyelerinin birçoğunun da konuyu gündeme getirmeleri bekleniyor.
Haber: Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK