İş Sağlığı Ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya'dan Odalara Ziyaret

TAKİP ET

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen İş Sağlığı ve Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Özellikle Madencilikte İş Sağlığı ve Güvenliğinin Geliştirilmesi Projesi (MİSGEP) kapsamında Karaman'da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, İŞKUR Müdürü Şevket Sarıkaya ve SGK İl Müdürü Serdar Fındık ile birlikte Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ile Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret etti.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celil Evcen’in ev sahipliği yaptığı ziyarette proje kapsamında bilgilendirmeler yapıldı. KTSO Başkanı Alkan, Genel Müdür Cafer Uzunkaya’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Daha sonra Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret eden heyet burada Oda yönetim kurulu başkanı Bayram Uysal, katılımcıları tanıtarak, esnaf ve sanatkarlar için büyük önem arz eden İş Sağlığı ve Güvenliği ile Karaman’da birliğe bağlı odalar hakkında bilgiler verdi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Cafer Uzunkaya’da günümüzde İş Sağlığı ve İş Güvenliğinin ne kadar önemli olduğunu, insan hayatının çok önemli olduğunu bir tek insanımızın bile çalıştığı iş yerinde iş kazasına uğramamasını arzu ettiklerini ve bunun için uğraştıklarını, bunun içinde ülkemizin her vilayetini gezerek işverenleri, sivil toplum kuruluşları temsilcilerini aydınlatmaya ve bilgilendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdi. Karaman ESOB başkanı Bayram Uysal ziyaretin anısına Genel Müdür Cafer Uzunkaya’ya Karaman’ımızın yetiştirdiği ünlü şahsiyetlerin yer aldığı biblo, Ahi Nasihatı ve Türk Dil Fermanı hediye etti.

Ziyarette Oda yönetim kurulu üyeleri Şuayip Dik, Fatih Elitok, Ermenek Şoförler Odası başkanı Mustafa civil ile birlik ve oda genel sekreterleri de hazır bulundular.