İLK ÖZEL ANADOLU LİSESİ AÇILIYOR

TAKİP ET

Karamanın ilk özel Anadolu Lisesi 2015-2016 eğitim öğretim yılında Ereğli yolu üzerindeki yeni binasında 14 Eylül 2015 Pazartesi günü açılıyor..

KARAMAN’IN İLK ÖZEL ANADOLU LİSESİ AÇILIYOR
Karamanın ilk özel Anadolu Lisesi 2015-2016  eğitim öğretim yılında Ereğli yolu üzerindeki yeni binasında 14 Eylül 2015 Pazartesi günü açılıyor..
Konuyla ilgili açıklama yapan Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Konukseven; “Erken kayıtlarımız başlamıştır. Her sınıf seviyesinde kayıtlarımız yapılmaktadır. Yönetim ve Öğretmen kadromuz en üst seviyede ve alanında uzman kişilerden seçilmiş olup eğitim ve öğretime hazırdır.
Velilerimizden ve öğrencilerimizden büyük talep gelmektedir. Tabii ki velilerimiz çocuklarının geleceğini garantiye almakla haklılar. Çünkü okulumuzda haftalık 45 saatlik program uygulanacak. Bu program Okul müfredatıyla birlikte ÖSS’ye hazırlık şeklinde harmanlanarak yapılacaktır. Eğitim kadromuz bu konuda oldukça deneyimlidir. Allahın izniyle Lisemizden mezun olacak öğrencilerimiz her anlamda tam donanımlı olarak hayata hazır olacaklardır.
Amacımız eğitimde disiplin ve başarıyı ilke edinerek öğrencilerimizin hayata ve üniversite sınavlarına en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamaktır. Kayıtlarımız her sınıf seviyesinde devam etmektedir. Özel Babaoğlu Anadolu Lisemizin Karamanımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”  dedi.