İl Özel İdaresinden Üreticilere Meyve Fidanı Desteği

TAKİP ET

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, İl Özel İdaresi ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen meyve fidanı dağıtım programına katıldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, Tarım ve Orman İl Müdürü Hatice Bulut, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram ve çiftçilerin katıldığı fidan dağıtım etkinliğinin ilimiz ve üreticilerimiz için hayırlı olması dileklerinde bulunan Vali H. Engin Sarıibrahim, Anadolu topraklarında üretimin gelişmesi adına yapılan bu projeleri desteklediklerini ifade ederek hem sulamasıyla hem de fidanıyla çiftçimizin, üreten insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Projeye destek veren vekillerimize, il genel meclisimize, ilgili kurumlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
Yüzde 75 İl Özel idaresi ve yüzde 25 vatandaş katkısıyla hayata geçirilen proje çerçevesinde badem, zeytin, Trabzon hurması ve Antep fıstığından oluşan meyve fidanlarının il ve ilçelerde dağıtımı gerçekleştirilirken toplam 80 bin 822 adet meyve fidanı toprakla buluşturulacak.






karaman meyve fidanı