İl Özel İdare Spor Kulübü takımını ağırladılar

TAKİP ET

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Eyyup Çayır, İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte, İl Genel Meclis toplantı salonunda İl Özel İdare spor kulübü takımı yönetici, sporcu  ve antrenörleri ağırladı.

05-11 Temmuz 2021 tarihleri arasında Ankara İlinde yapılan Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Oturarak Voleybol Süper Ligi müsabakaları sonucunda  İlimizi temsilen katılan Karaman Özel İdare Spor Kulübü büyük bir başarıya imza atarak İlimizde bir ilki gerçekleştirerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Mamak spor salonunda 05-11 Temmuz 2021 tarihlerinde sırası ile;

Fethiye G.S.İ.M yi 3-0

Karaman G.S.İM yi 3-0

Konya Engelliler S.K yi 3-0 yenerek final grubuna yükselen Karaman Özel İdare Spor Kulübümüz final grubunda ise sırası ile; 

Adana Ayyıldız S.K yi 3-0

Diyarbakır Ortopedik Engelliler S.K yi 3-1

Konya Ereğli Belediyesi S.K yi 3-1

Konya Engelliler S.K yi 3-0 ve son gün

Alaplı Anadolu Engelliler S.K yi 3-0 yenerek Türkiye Süper Lig Şampiyonu olmuştur. Ülkemizi uluslararası şampiyonada temsil etmeye hak kazanmıştır. 

İl Genel  Meclis Üyesi Adem Kapar, şampiyon olarak büyük bir başarı elde eden oyuncularla bir süre sohbet ederek, Karaman İl Özel İdaresi spor  takımının elde ettiği bu başarının Karaman için gurur kaynağı olduğunu ifade ederek takımımızın bundan sonraki hedefinin Avrupa şampiyonası olduğunu aynı başarıyı düzenlenecek olan şampiyona da elde edeceklerine olan inancını belirtip, başarılar diledi.

İl Özel İdare Spor Kulübümüzün başarısı  ile gurur duyduklarını belirten İl Genel Meclis Başkanı Eyyup  Çayır "Sporcularımızın başarısı hem bizim hem Karamanımızın başarısı. Biz kendilerine hep inandık, onlar da her seferinde yeni bir kupa ve başarı ile bizleri gururlandırdılar. Ben yöneticilerimizi sporcularımızı ve antrenörlerimizi bir kez daha can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.