İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nden Çocuklar İçin Sinema Etkinliği

TAKİP ET

Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Karamanoğlu Mehmet Bey İl Halk Kütüphanesi tarafından çocuklar için sinema etkinliği düzenlendi. Üç gün süren sinema etkinliğinde çocuklar doyasıya eğlendi.

Karaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü kültür-sanat etkinliklerine devam ediyor. Karamanoğlu Mehmet Bey İl Halk Kütüphanesi tarafından Piri Reis Kültür Merkezi sinema salonunda düzenlenen sinema etkinliğine ilkokul düzeyinde çok sayıda çocuk katıldı.

Konu ile ilgili İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Karamanoğlu Mehmet Bey İl Halk Kütüphanemiz tarafından tertip edilen, çocuklarımıza yönelik düzenlemiş olduğumuz ve üç gün süren sinema etkinliğine çok sayıda öğrencimiz katılım gösterdi. Ara tatilinde çocuklarımızın eğlenmeleri ve okulların açılmasından hemen önce moral ve motivasyon bulmaları amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte çocuklarımız oldukça eğlenceli anlar yaşadılar. Her yaşa hitap eden kültür-sanat etkinliklerimizin sayısını artırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dendi.






İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Karamanoğlu Mehmetbey İl Halk Kütüphanesi sinema salonu çocuk