İL KOORDİNASYON KURULU'NDA YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

TAKİP ET

İlimiz genelinde toplam 338 proje üzerinde çalışıldığı, tamamlanan proje sayısının 76, devam eden proje sayısının 202, İhale aşamasında 23 proje olduğu ve 37 projeye ise hiç başlanmadığı açıklandı. 

Karaman il genelindeki mevcut yatırımların ele alındığı yılın son koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi.
16 Ekim 2018 Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı Vekili Yıldıray Malğaç, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları ile yatırımcı kuruluşların bölge temsilcileri katıldı. 
İl koordinasyon kurulu toplantısının açılış konuşmasını yapan Vali Meral, üçüncü dönemin değerlendirileceği koordinasyon kurulu toplantısının ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olması dileklerinde bulundu.  
Toplantının devam eden bölümünde yatırımcı kuruluşların bölge temsilcileri Karaman genelinde yapımı tamamlanan ve devam eden projelerin son durumu hakkında koordinasyon kurulu üyelerine bilgi verdiler. 
İlimiz genelinde toplam 338 proje üzerinde çalışılmış olup, tamamlanan proje sayısı 76, devam eden proje sayısı 202 olarak gerçekleşmiştir. İhale aşamasında olan proje sayısı 23, hiç başlanmayan proje sayısı ise 37 olmuştur.  Toplam proje tutarı 3 milyar 560 milyon 493 bin 952 Türk Lirası olurken dönem sonu harcaması 475 milyon 268 bin Türk lirası olarak gerçekleşmiştir. 
Toplantı, görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.