İl Genel Meclisinden Köy Ziyaretleri

TAKİP ET

Karaman İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Genel Meclisi Üyeleri, İlimiz Merkeze bağlı Çukur, Bucakkışla, Bostanözü ve Bayır köylerimizi ziyaret ederek muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

Ziyaretlerine Çukur köyü ile başlayan Başkan Kapar ve Meclis Üyeleri muhtar ve vatandaşlar ile görüşerek sorun ve talepleri birinci ağızdan dinlediler. Çukurun ardından Bucakkışla ile köy ziyaretlerine devam eden Meclis Üyeleri, köyde yapılan çalışmaları ve vatandaşın talep ve sorunlarını istişare ettiler.

Bostanözü köyü ile ziyaretlerini sürdüren Meclis Üyeleri burada da Muhtar ve vatandaşlar ile bir araya geldi. Gündem ve sorunların karşılıklı sohbet havasında konuşulduğu bir istişare sonrası köyden ayrılan Meclis Üyeleri son durak olarak Bayır Köyümüzü ziyaret ettiler.

Bayır Köyümüzde de muhtar ve vatandaşlar tarafından karşılanan Başkan Kapar ve İl Genel Meclisi Üyeleri yol çalışmalarını ve köyün ihtiyaçlarını değerlendirip yapılması gerekenleri istişare ettiler. Bir günde dört köy ziyareti gerçekleştiren İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Genel Meclisi Üyeleri, vatandaşlarla birebir iletişim halinde olmayı sürdüreceklerini belirterek misafirperverliklerinden dolayı Muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ettiler.