İl Genel Meclisi hayırlı olsun ziyaretlerinde

TAKİP ET

Ekim Ayı toplantılarını yürüten İl Genel Meclisi üyeleri, İlimizde yeni görevlerine başlayan kurum yetkililerine birtakım ziyaretlerde bulundular.

İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR ve beraberindeki İl Genel Meclisi Üyeleri ilk olarak Devlet Hastanesi Baş Hekimliğine yeni atanan Uzman Doktor Ahmet YILMAZ’ı ziyaret ederek İlimiz ve İlçelerimizde sağlık alanındaki ihtiyaçları istişare ettiler ve hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Devlet Hastanesinin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Mehmet ÇALIŞKAN’ı makamında ziyaret ettiler. Merkez ve İlçelerimizdeki okullarımızda bulunan eksiklikleri ve planlanan projeleri değerlendiren Başkan KAPAR ve Meclis Üyeleri başarı ve hayırlı olsun dileklerini ileterek ayrıldılar.
Son olarak İlimiz Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğüne vekalet eden Abdullah KAYA’yı ziyaret ederek işbirliği içerisinde devam eden projeleri ve köylümüzün eksikliklerini değerlendirildiği ziyaretler sonrası İl Genel Meclisi Başkanı Adem KAPAR: “Kurumlar ile karşılıklı işbirliği içerisinde, elele verip çalışarak eksiklerimizi bir bir giderecek ve İlimizi hakettiği noktaya getireceğiz inşallah.” dedi.