İL GENEL MECLİS BAŞKANI GÜVEN TAZELEDİ

TAKİP ET

Karaman İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Canbolat'ı 1 oy farkıyla geçen Karaman İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi.

İl Genel Meclisi Celalettin GÜNGÖRER Başkanlığında toplandı, İl Genel Meclisi Başkanı, asil ve yedek kâtip üye, birinci ve ikinci başkan vekili ve İl Encümeninde görev yapacak 3 üye seçimi, gizli oy yöntemiyle yapıldı.

İl Genel Meclis Başkanlık seçimine mevcut Başkan ve Sarıveliler İl Genel Meclis Üyesi Mehmet CANBOLAT girdi. Seçim sonucu, mevcut İl Genel Meclis Başkanı Celalettin GÜNGÖRER, 17 üyenin 9'unun oyunu alarak yeniden başkan seçilirken, 1. Başkan Vekilliğine Âdem Kapar, 2. Başkan Vekilliğine Hayri Ay seçildi. Asil kâtip üyeliğe Şuayip Önemli ve Emine Şimşek, yedek kâtip üyeliklere Mehmet Yakarşimşek ile İftadiye Yıldız seçildi. İl Encümen üyeliklerine Ömer Dikici, Mehmet Yakarşimşek, İftadiye Yıldız seçildiler.

Seçimlerin ardından konuşma yapan İl Genel Meclisi Celalettin Güngörer, önceki 2 yılda olduğu gibi bundan sonra da aynı şekilde, birlik beraberlik içerisinde, ilin menfaatleri noktasında gayret göstereceklerini belirterek, "İlimiz kritik bir dönemden geçiyor. Serbest bölge ve tarım başta olmak üzere birçok meselemiz var. El birliğiyle koşturacağız. Bana teveccüh gösterip yeniden başkan seçtiğiniz için teşekkür ediyorum. Hep birlikte hizmet edeceğiz" dedi.