İKİNCİ GRUP ERLER'İN SEVKİ..

TAKİP ET

Karaman'dan vatan topraklarında vatani görevini yapmaya hazırlanan ve Ağustos 2016 Er Celbinde Sevke Tabi Yükümlülerden, İkinci Grupta Sevke Tabi Olanlar Sevk İşlemleri, bugün itibarı ile sona eriyor.

96 TERTİP İKİNCİ GRUP ERLER’İN SEVKİ BAŞLIYOR

Alınan bilgilere göre Ağustos 2016 Er Celp Döneminde Silâhaltına Alınacak Er Statüsündeki Yükümlülerin, Celp Ve Sevk İslemlerine yönelik olarak 1996 Doğumlu Ve Bunlarla İsleme Tabi Er Statüsündeki Yükümlülerden, Kayıtlı Olduğu Askerlik Şubesinin
Genel Celp Dönemi kapsamında İkinci Grupta Sevke Tabi Olanlar Sevk İslemleri, Askerlik Subelerinden 23 Eylül 2016 tarihinde bitiyor.
Yükümlülerin İkinci Grup İçin, E-Devlet Üzerinden başvuruları alınırken, skerlik Subelerinden İse 21 Eylül – 23 Eylül 2016 tarihleri Arasında Yaptırdığı Sevk İslemlerinin Yol Ve İase Bedellerini Nüfus Cüzdanlarını İbraz Etmek Suretiyle Ptt İsyerlerinden Veya Ptt Kart İle Ptt Matiklerden Alabiliyor.
İkinci Grupta Sevke Tabi Olanlardan 23 Eylül 2016 tarihine Kadar Sevk İslemini Yaptırmayanlar İle Sevk Evrakını Aldıkları Halde Kendilerine Tanınan Yasal Yol Süresi Sonuna Kadar Birliklerine Katılmayanlar, 1111 Sayılı Askerlik Kanunu’nun 89’uncu Maddesi Gereğince Bakaya İslemine Tabi Tutulacağı bilgi edinildi.