İHSAN DURU; "16 ÇEŞİT BULGURLA DÜNYA SOFRALARINDA YER ALIYORUZ."

TAKİP ET

Ülkenin önde gelen bulgur markalarından Duru Bulgur, dünya pazarında ününe ün katmaya ve marka değerini de güçlendirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda, Belçika'da bulunan International Taste & Quality Institute (iTQi) tarafından verilen Superior Taste Award (Üstün Lezzet Ödülü) nün ardından, firma olarak büyük bir gurur yaşadıklarını ifade eden Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru, Türk bulguru adına gururlandıklarını söyledi.
    Türk bulgurunu tanıtmak için yurtdışında da pek çok çalışmalar yaptıklarını kaydeden İhsan Duru, yabancıların Başbaşı Bulgur’u özellikle kahvaltılarda ve salatalarda tükettiklerini belirterek;
    “Bu tip uluslararası ödüller bizim için büyük bir gurur kaynağı. Anadolu’nun lezzetlerini tüm dünyaya tanıtmak için önemli bir adım. 16 çeşit bulgurla dünya sofralarında yer alıyoruz. Geliştirdiğimiz yenilikçi ürünlerle de bu sayı gün geçtikçe artıyor. Başbaşı Bulgur, bulgur çeşitlerinde en özel yere sahip. Sadece kabuğunun soyulduğu, öğütülme işleminden geçmeyen Başbaşı Bulgur, tane iriliği ve lezzetiyle özellikle çocuklar tarafından çok seviliyor.”dedi.