Iğdır FK'ya Ceza Yağdı

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) 23.05.2023 tarih ve 65 sayılı toplantısında almış olduğu kararları açıkladı.

Açıklanan kararda Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü – Karaman Futbol Kulübü maçında yaşanan olaylar sebebiyle Iğdır FK’ya ceza uygulandı.
Alınan karar şu şekilde:
“Alagöz Holding Iğdır FK’nın, 16.05.2023 tarihinde oynanan Alagöz Holding Iğdır FK-Karaman FK TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 Resmi Müsabakayı Kendi Sahasında Seyircisiz Oynama ve 3.000 TL Para Cezası ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada Alagöz Holding Iğdır FK’nın, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28.000 TL Para Cezası ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada Alagöz Holding Iğdır FK’nın, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde ilk kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 10.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.”
 

karaman karaman fk ığdır fk