Iğdır FK Ova Beyleri Taraftar Grubundan Futbolculara Sitem: "Bir Ömer Şişmanoğlu, bir Kerim Avcı ismi 10 tane Karaman eder. Yenilginiz kariyerinize ne kadar yakışıyor?

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı grubun 18. Haftasında geçtiğimiz Çarşamba günü temsilcimizle karşılaşan Iğdır FK'nın 1-0'lık yenilgisi takımı destekleyen Ova Beyleri taraftar grubunu kızdırdı.

Karaman yenilgisini hazmedemeyen Ova Beyleri taraftar grubu, Alagöz Holding Iğdır FK futbolcuları ile tesislerde bir araya geldi ve sitemlerini dile getirdiler.

Karaman’ı ve Karaman FK taraftarını hasım olarak gören Iğdır taraftarları futbolculara hitaben yaptıkları konuşmada “Hasımlarımıza bizi güldürdünüz, en büyük avantajımızı kaybettik, istemeyen bıraksın gitsin” dedi.

Taraftar grubu adına konuşan taraftar sözcüsü “Valilik, emniyet bırakmadı, sizi desteklemeye gelemedik. Kusura bakmayın, özür dileriz. Bu bizim kusurumuz” diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti.

 “Biz 17 haftadır futbol görmüyoruz. 17 haftadır mücadele görmüyoruz. Sahada savaşmıyorsunuz, isyan etmiyorsunuz. Bir Ömer Şişmanoğlu, bir Kerim Avcı ismi 10 tane Karaman eder. Yenilginiz kariyerinize ne kadar yakışıyor? Bunu kendinize yakıştırıyor musunuz? Biz dünden beri uyumuyoruz. Bizi hasımlarımıza güldürdünüz. Gerçekten size yakışmayan bir tablo bu. 17 haftadır silip süpürdüğünüz bir tane maçınız yok. Bu kadronun öyle bir maçı yok, şaka gibi. Özveri yok, mücadele yok. 10 dakika erken çıkmasını, hocaya trip atmasını biliyorsun ama sahada mücadele etmiyorsunuz” diyerek sitemlerini bir üst boyuta taşıyan Ova Beyleri taraftar grubu sözcüsü, “Umursamaz tavırlar var sahada. Yenildiğimiz takım şaka gibi ya! Bu haftaya kadar bir sürü puan kaybettik. Bir gün de gelip böyle konuştuk mu size? Ama yeter yani, gerçekten yeter. Ne kredi kaldı, ne başka bir şey. En büyük avantajımızı kaybettik. Siz sadece Iğdır’ın değil bu bölgenin de kaderisiniz. Her zaman böyle yatırım yapan insan gelmiyor bu bölgelere. Bugün Iğdır’ı coşarsa Ağrı’sı, Van’ı Kars’ı da coşar. Kaç kişiye umut olursunuz. Hepiniz milliyetçi insanlarsınız. Bu toprakları terör gibi kötü tablolardan kurtarmak için en büyük fırsat sizsiniz. Siz sahada sadece kendi kaderinizle değil, bu şehrin ve bölgenin çocuklarının kaderiyle de oynuyorsunuz. Lütfen bu işin hakkını verin arkadaşlar”

ŞEHRİ VE TAKIMI BENİMSEMEYEN BIRAKIP GİTSİN

Futbolcuları sahada isteksiz gördüklerini belirten sözcü,  “Şehri benimsemeyen, takımı benimsemeyen, formayı terletmeyen kimse ne şehirden ne takımdan ne taraftardan ne başkandan ne de halktan büyük. Hiç kimse büyük değil. İstemeyen varsa ağabeyciğim iki gün sonra helaliyle maçını yapsın devre arası bıraksın gitsin. Biz kimseye git demeyiz ama şehri benimsemeyen takımı benimsemeyen, ‘ben buraya alışamadım’ diyen gitsin, ağabey. Zorla güzellik olmaz. Aha bu tablo bizi buraya kadar getirdi.

Iğdır FK Karaman FK Ova Beyleri Taraftar Grubu futbolcular saha mücadele maç hasım lig