Iğdır FK'da Başarısızlığın faturası Teknik Direktör Diyadin'e kesildi

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü'nde son 5 maçta alınan başarısız sonuçların faturası Teknik Direktör Metin Diyadin'e kesildi. Diyadin görevinden istifa etti.

Güçlü kadrosuyla haftalarca şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen ancak son 5 maçta kaybedilen 10 puanla zirve yarışından uzaklaşan ve son olarak Motolux 68 Aksarayspor karşısında 1-1’lik beraberlik alan Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü’nün taraftar gruplarının büyük tepkisini alan Teknik Direktör Metin Diyadin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Iğdır FK’dan yapılan açıklamada, “Teknik Direktörümüz Metin Diyadin ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz” dendi.

Yeşil-Beyazlı ekip ligdeki kalan maçlarında kaybedilen puanları telafi etmek için yeni Teknik Direktör arayışlarına başlarken, takımı seçim nedeniyle liglere verilen araya kadar Muhammet Reis’in çalıştıracağı, yeni Teknik Direktörün ise kısa sürede belirlenerek anlaşma sağlanarak takımın başına getirilmesi bekleniyor.

IĞDIR FK'NIN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ SERDAR BOZKURT OLDU

Alagöz Holding Iğdır FK'nın son dönemlerde aldığı başarısız sonuçların ardından şampiyonluk yarışından kopmasıyla Teknik Direktör Metin Diyadin görevinden istifa etmişti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre takımın yeni Teknik Direktörü daha önce Amed Sportif Faaliyetler'i çalıştıran Serdar Bozkurt oldu.


Alagöz Holding Iğdır FK Metin Diyadin istifa Teknik Direktör