İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Karaman'da

TAKİP ET

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İZDES Çalışma Programı kapsamında Karaman’da geldi.

İZDES kapsamında Karaman'a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Karaman Valisi Fahri Meral'i ziyaret etti.

Ziratetin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Ersoy, “Bakanlık olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun önderliğinde İzleme ve Değerlendirme Projesi (İZDES) diye bir proje başlattık. Bu proje kapsamında Karaman’ı ziyaret ettik. Sabah geldikten sonra ilk olarak ilimizde değerli valimizin önderliğinde bu hizmetleri sunan birimlerimizin amirleriyle bir araya geldik. Yapılan hizmetler onların talepleri, beklentileri ve bununla ilgili değerlendirmelerini aldık. Öğleden sonra hizmeti alanlar ile bir araya geleceğiz. Sivil Toplum Kuruluşları ve meslek odalarımızın temsilcileriyle, bakanlığımızın ilimizde sunduğu hizmetlerle ilgili değerlendirmelerini alacağız. 

Bizzat bu birimlerimizden hizmet almış vatandaşlarımızı evlerinde, iş yerlerinde ziyaret ettik. Onlardan notlarımızı aldık. Bunların hepsini yanımızda götürdük. Bir durum değerlendirmesi taleplerle, beklentilerle yaptığımız hizmetlerin mukayesesini yapmaya ve daha iyisini sunmaya çalışacağız. Esas itibari ile yaptığımız işin esası vatandaş odaklı hizmet anlayışını empatiye, karşılıklı saygıya dayalı hizmet anlayışını büyün birimlerimde bütün unsurlarımızla birlikte hayata geçirmek faal olarak her geçen gün daha iyiye gitmesini sağlamaya çalışmak. Bu doğrultuda hem çalışmalarımızı hem istişarelerimizi hem de değerlendirmelerimizi Türkiye’nin bütün illerinde devam ettiriyoruz. Bakan Yardımcılarımızın Başkanlığında kurduğumuz ekipler 81 vilayetimizi ziyaret ediyor. 

Böylece bugüne kadar yakaladığımız birçok alandaki iyileşmeleri ve başarıları bundan sonra da kararlı bir şekilde devam ettirmeye çalışıyoruz. Vatandaşımıza başta terörle mücadele, asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere bürokratik anlamda sunduğumuz her türlü hizmetin en iyi şekilde sunulması için bundan sonra da değerli valilerimizin önderliğinde gayretli bir şekilde bütün arkadaşlarımızın çalışmalarının sürdürmelerini esas itibariyle temin etmeye çalışıyoruz” dedi.

Ersoy, daha sonra Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile bir araya geldi.