HOTAMIŞLI, YETER ARTIK

TAKİP ET

HOTAMIŞLI; 'YETER ARTIK ! KINAMAKTAN GINA GELDİ ..!

Kamu Sen İl Temsilcisi, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ziya Hotamışlı, İstanbul Atatürk Havaalanı’ndaki hain terör saldırısı nedeni ile yayınladığı mesajında şöyle dedi; “İstanbul, Atatürk Havalimanı’na silahlı ve bombalı menfur saldırıyı nefretle kınıyoruz. Şu ana kadar 41 kişi şehit olurken, 239 kişi de yaralanmıştır.
Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, Türk milletine de baş sağlığı diliyoruz.
Sınırlarımız yolgeçen hanına dönerken, her türlü ajan, katil, hırsız, sapık ülkemize doluştu. Tehlikeli suç makinesi ve robotuna dönüşen bu tipler; her yerde  ellerini kollarını sallaya sallaya nasıl rahatça gezebiliyor? Havalimanına kadar bu silahlar, bombalar girerken, canımızı, malımızı, huzur ve emniyetimizi korumakla görevli olanlar nerede? 80 milyon Türk insanının can güvenliği böyle mi temin edilir? Saldırıdan sonra açıklamayı her ne hikmetse Adalet Bakanı yapıyor ! İçişleri Bakanı ne iş yapar, görev alanı değişti de haberimiz mi yok?
Ortadoğu, Asya hatta Dünya’yı dizayn etme,  Yeni Osmanlıcılık  söylemlerini bırakın evvela memleketin birlik, beraberlik ve huzurunu sağlayın yeter. Her gün gelen şehit, yaralı, patlama vb. haberlerinden gına geldi.
Büyük şehirlerimizde sürekli yakılan arabalar, kamu ve özel binaları, iş yerleri, güpegündüz soygunlar, yol kesmeler…
Türkiye Cumhuriyeti Devleti dış Dünya’da  bu çirkin haber ve manzaralarla anılmamalı. Dünyanın her yerinden tüccar, esnaf, turist vb. misafir hiçbir endişe, korku, tedirginlik hissetmeden gönül rahatlığıyla ülkemize gelip gidebilmelidir.
Can, mal, seyahat emniyetinin olmadığı yerde hiçbir şekilde kalkınma olmayacağı gibi şehirlerde insanların rahatça gezebildiği meydanlarda, çarşı - pazarda in-cin top oynar .. !
Türkiye tehlikeli bir şekilde yalnızlığa vatandaşlarımızda çaresizliğe, umutsuzluğa sürüklenmek isteniyor! Türk milleti bu oyunu bozacak güç, irade ve tarihi tecrübeye fazlasıyla sahiptir. Hiçbir şartta korku,yılgınlık, umutsuzluk ve çaresizliğe kapılmayacağız.
Ancak ülkeyi yönetenler de nasıl bir Türkiye devraldıklarını ve ne hale getirdiklerini bir düşünsünler. Sürekli yağcılık, yalakalık yaparak şahsi menfaat, hırs ve heveslerinden başka bir derdi olmayanları değil; acı da olsa gerçekleri söyleyenlere  kulak versinler.
            Dün İstanbul Atatürk Havaalanı’nda yapılan alçak ve menfur saldırı ayrıca ülkemizde devam eden terör maskeli Haçlı saldırıları Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bağımsızlığı, vatanı ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne yöneliktir. Türkiye  acilen iç,dış ,güvenlik vb. politikalarını gözden geçirmeli kuma gömülen başlar çıkmalı gereken her türlü tedbirler  alınmalıdır.”