HOTAMIŞLI; "TERÖR KILIĞINDA HAÇLI SALDIRISI..

TAKİP ET

İstanbul'da yapılan hain terör salıdırısı ile ilkgili bir açıklama yapan,

 Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ziya Hotamışlı şunları söyledi; “İstanbul’da polislerimize yönelik alçak saldırıda 7’si polis 4 sivil vatandaşımız şehit oldu. Onlarca yaralı…
Şehit polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
Haçlı seferleri günümüzde terör kılığına girmiştir. Her kılık, isim ve söylemde çeşit çeşit örgütlerin arkasında bu haçlı emperyalizminin olduğu herkesçe bilinmesi gereken bir durumdur. Yani karşımızdaki basit bir çetevari yapı değil, emperyalist devletlerin kurup desteklediği ve yönettiği iç bağlantılı ihanet örgütüdür!
Doğu ve Güneydoğuda illerimizden başlayıp ta Karadeniz’e kadar yayılmış ve şehit haberleri gelmektedir.Hatta Giresun’da vatandaşlarımız kendileri silahlanarak kasaba ve karakollarını korumaya başlamışlardır…! Özellikle Ankara, İzmir, İstanbul gibi büyük şehirlerimizde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği çok daha tehlike altındadır. Bu çok yönlü saldırılar; Türkiye Cumhuriyeti Devletinin varlığı, bağımsızlığı ve birliğimize yöneliktir.
Emperyalizmin yazıp oynadığı Arap Baharı ve BOP Oyununun asıl hedefinin Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti olduğu bu olaylarla daha net görülmelidir. Etrafımız ateş çemberiyle kuşatıldı, sınırlarımız yolgeçen hanına döndü. Irak ve Suriye’nin işgal ve iç savaşa sokularak sınırımızdan binlerce ton bomba, silah vb. birlikte ne iduğu belirsiz her türlü sapık, hırsız, katil, ajan…dört bir yana dağıldı…..! O yıllarda: Başında “açılım kavak yelleri” esenler, sabah akşam tv ve meydanlarda kafa ütülüyor, sözde barış elçileriyle tozpembe balayı pozları veriyorlardı.
Türkiye’nin en önemli ve öncelikli ve herkesi ilgilendiren tek sorunu bağımsızlığımıza birliğimize ve güvenliğimize yönelik iç-dış bağlantılı çok yönlü saldırılardır! Bu tehdit ve tehlike ortada iken; sabah-akşam yapay konu ve gündemlerle dikkatler başka taraflara kasıtlı olarak çekilmektedir.
Suriye ve Irak’daki gelişmeler dün” kırmızıçizgimiz” diye nitelenirken bugün adı bile geçmiyor… Türk şehir, köy ve kasabalarındaki işgal, katliam, açlık, göçler neticesinde PKK, IŞİD, PYD gibi Siyonist haçlı maşaları yerleşme hevesindedir.
Milli birlik ve bağımsızlığımıza yönelik terör maskeli haçlı emperyalizmi saldırılarına karşı çok yönlü olarak tedbir almalıyız. Her insanımız asker ve emniyet güçlerimizin yanında ve yardımında olmalıdır.
Devleti yönetenler artık terörle mücadeledeki yanlış yol ve yöntemlerden ders almalı, onlara anladığı dilden konuşmalıdır. Devlet; devlet aklıyla yönetilmeli, açılım borazanları ve ne iduğu belirsiz akil adamların akıllarına göre değil..Asker, polis ve korucularımızla beraber yürütülen mücadeleyi sonuna kadar destekliyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti devletiyle ve milletiyle bölünmez bir bütün olarak hür ve bağımsız olarak yaşayacaktır. Tek yürek, tek yumruk olarak ay yıldızlı bayrağımızın altında toplanalım. Oyunu, tehlikeyi ve iç-dış odakları tanıyalım, bilelim.”