HOŞ GELDİN 11 AY'IN SULTANI ŞEHR-İ RAMAZAN

TAKİP ET

Bugün İlk Teravih Namazını kılacağız, gece Sahura kalkıp, yarın ilk Orucumuzla Mübarek Ramazan Ayına başlayacağız.

Mübarek Üç Ayların sonuncusu, 11 Ay’ın Sultanı, Rahmet ve Bereket Ay’ı Ramazan-ı Şerif’e bugün kılınacak ilk Teravih Namazı ve ardından gece Sahura kalkarak, yarın da ilk Oruç ile başlıyoruz.

Karaman Müftülüğü’nce bu yıl Ramazan Ayı boyunca;  Tüm camilerimizde sabah, öğle veya ikindi vakitlerinde Din görevlilerimiz ve Kur'an Kursu Öğreticilerimiz tarafından mukabele okunacak.

İmam-ı Azam Camii, Hacı Beyler Camii, Bilal-i Habeşi Camii, Mercan Camii, Sultan Bahaddin Camii, Tekstil Camii, Araboğlu Camii, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversite Camii, Kır Mahalle Büyük Camii, Baloğlu Camii, Hal Camii (Sabah Namazı), Tartan Parselleri Camii (Sabah Namazı) olmak üzere; İlimiz genelinde toplam 13 camide hatimle teravih namazı kılınacak.

İlimiz genelinde Ramazan ayının son on gününde 14 camide itikâfa girilebilecek, Ramazan ayı boyunca 303 camide mukabele okunacak.

Uyanış Gazetesi olarak tüm Karamanlı hemşehrilerimizin Mübarek Ramazan-ı Şeriflerini kutlar, Ramazan Ayı’nın tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederiz.

Haber: Yasemin KÜÇÜKCİCİBIYIK