Hızarcı: "İstediğimiz O Mutlu Sona Hep Birlikte Ulaşacağız"

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, takımın 3-0 Bayrampaşa Spor’u mağlup etmesinin ardından açıklamalarda bulundu.
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Hızarcı, şöyle konuştu:
“İyi ve kötü yok herkes 11-11 oynuyor. Herkes çarpışabiliyor. Bireysel süreç, müsabaka sayısı ilerledikçe ilk yarının müsabaka sayısı daraldıkça artık bazen bıkkınlıklar, yılgınlıklar bireysel performanslar ortaya çıkmak zorunda. Zaman zaman da bunlar ortaya çıkıyor. Artık burada çok iyi değil de skoru yakalayabilecek stratejiyi meydana getirmek zorundayız. Kreatif oyuncularımız zaman zaman devreye girecekler. Bireysel performanslarla beraber sonucu almak zorundayız. 
Bazıları için bir üç haftalık bir periyot var. Bu periyotta bir mağlubiyet var, iki beraberlik var. Bunu bir düşüş olarak değil farklı bir hava estirilmeye başlandı. Biliyorsunuz karşımızdaki bir insan. Robot yok. O yüzden yük biniyor. Bu yükü yaymak gerekiyor. Bu yükün altında bir de stres ve baskı oluşuyor. Lidersiniz, her gelen size farklı gözle geliyor. Farklı desteklerde alarak geliyor. Biz birçok şeylerle çarpışıyoruz, savaşıyoruz. Allah’ın izni ile istediğimiz o mutlu sona hep birlikte ulaşacağız.”

Karaman FK'da bayram havası! 3-0