"HER İŞLETMEYE 1 HOCA VEREBİLİRİZ"

TAKİP ET

Oktay; 'Sanayi Üniversite işbirliğini önemsiyoruz, ancak her hangi bir proje yada eğitim alanında sanayicilerden gelen somut bir talep yok!'

ÜNİVESİTE REKTÖR YARDIMCISI PROF. DR. ERCAN OKTAY;
“HER İŞLETMEYE 1 HOCA VEREBİLİRİZ”
Oktay; “Sanayi Üniversite işbirliğini önemsiyoruz, ancak her hangi bir proje yada eğitim alanında sanayicilerden gelen somut bir talep yok!”
    KARAMANOĞLU Mehmet Bey Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Oktay, Karaman’da sanayicilerin sorun ve çözüm önerilerine ilişkin hafta sonu düzenlenen kahvaltı programına katıldı.
    Karaman Valisi Fahri Meral’in de katıldığı toplantıda konuşan Rektör Yardımcısı Ercan Oktay, MÜSİAD öncülüğünde özellikle genç sanayicilerin üniversite ile işbirliği düzeyinin artırılması talebine ilişkin beklentilerine; “Bizim kapımız açık, bugüne kadar somut bir talep de gelmedi.”dedi.
    “HER İŞLETMEYE 1 DANIŞMAN HOCA”
    Karaman’da üniversite bünyesinde akademisyenlerin sayısının az olunca bu alanda hocaların da ders yüklerinin fazla olduğuna dikkat çeken Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Oktay, bu yıl inşallah personel konusunda da gerekli desteği görmeyi bekliyoruz. Üniversite olarak her hangi bir alanda firmaların talebi doğrultusunda danışmanlık hizmetleri verebiliriz. Bunun için her işletmeye 1 hoca görevlendirebilir sizlerle istişare sağlayarak proje ve arge konularına destek katabiliriz. Bizim Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi olarak her zaman kapımız sanayicilerimize açık. Konuyla ilgili nitelikli bir eleman var ise, Üniversite sanayicinin yanında olacaktır. Sanayi üniversite işbirliğini hatta projelerde fikirlerde açık olmayı öneri vermeyi danışmanlık yapmayı elbette önemsiyoruz. Ancak bugüne kadar her hangi bir proje ya da eğitim alanında sanayicilerimizden gelen somut bir talep olmadı. Ama bekliyoruz.”dedi. Oktay’ın bu açıklamaları üzerine MÜSİAD Karaman Yönetimi de Üniversite ile işbirliğini daha da güçlendirme adına somut adımlar atılacağını dile getirdi.
Haber: Serdar ÖZGÜR