Hentbolcularımız İzmir'de Zor Maçı Kazandı. İstediği 2 Puanı Kaptı

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Kadınlar 1. Ligi B grubundaki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ligin bitimine iki hafta kala bugün İzmir deplasmanında İzmir Gençlik Hizmetleri ve GSK ile karşılaştı.

Gaziemir Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Arzu Demirel Medeni ve Nilgün Acun hakem ikilisi yönetti.
Karşılaşmanın ilk devresi ev sahibi ekip İzmir Gençlik Hizmetleri GSK’nın 15-13’lük üstünlüğüyle tamamlanırken ikinci devrede temsilcimiz Minik Atılım Spor Kulübü toparlandı ve karşılaşmadan 28-31’lik skorla galip ayrılan taraf oldu. Temsilcimiz aldığı bu galibiyetle puanını 21’e çıkarttı.
Karaman Minik Atılımspor’u galibiyete taşıyan golleri ise İrem Erkara (10), Hatice Bilen (7), Bedriye Buse Erdoğan (5), Bilge Birben (5), Nurçin Kocaman (3) ve Ayşe Çeliktaş (1) attı.
Karşılaşma sonrasında Minik Atılım Spor Kulübü Antrenörü İsmail Duran yaptığı açıklamada, “Büyük bir aradan sonra lige tekrardan galibiyetle döndük. Bu aranın sıkıntılarını İzmir maçında maalesef çektik. Hem antrenmansızlık hem de sporcuların mental anlamda hazır olmamaları maç içerisinde bizi zor duruma soktu. Ama tecrübeli oyuncularımız bu durumu kendi lehine çevirerek maçı kazandılar. Sporcularımı tebrik ediyorum. Önümüzde kalan bir maçımız var. Bu maça da en iyi şekilde hafta içerisinde eksiklerimizi tamamlayıp hazırlanarak ligi hak ettiğimiz yerde bitirmek istiyoruz” dedi.
Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ligdeki son maçını 12 Mayıs Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde ligde üçüncü sırada yer alan Aksaray Belediyesi ile oynayacak.
 

karaman kadınlar hentbol ligi