Hemşehri Buluşmaları..

TAKİP ET

Ak Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, Karaman'da hemşehrileri ile buluşmasını sürdürüyor.

Karaman Milletvekili Recep Konuk geçtiğimiz hafta sonu Karaman’ın Kazımkarabekir İlçesinde vatandaşlar bir araya geldi. Burada kasaba ve köylerin sorunlarını da yerinde dinelme fırsatı bulan Konuk’a parti teşkilat yöneticileri de katılarak eşlik etti.
Ziyaretlerle hemşehrilerin sorunlarına çözüm bulmak için zaman zaman gezilere ağırlık verdiklerini ifade eden Milletvekili Recep Konuk’u  vatandaşlar da sıcak karşılarken, Konuk; Hemşehrilerimize çat kapı yaptığımız ziyaretlerde Kazımkarabekir'deyiz bölge tarımı, ekonomisi ve güncel meselelerle ilgili hasbihâl ettik.”dedi.
Recep Konuk ayrıca ziyaretlerle üreticileri, üretimde ve sorunların çözümünde ortak bir kez davet ederek, yapılan yatırımlarla bölge çiftçisinin de gelecekte daha da güçlenmesini gerektiğini dile getirdi. Konuk’un gezlerini çeşitli zamanlarda devam etmesi bekleniyor.