Hazine ve Maliye Bakanı Elvan Oğlunu Evlendirdi

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanı hemşerimiz Lütfi Elvan ve Zeliha Elvan'ın oğulları Emre ile Mustafa Aydar ve Öznur Aydar'ın kızları Mervenur, Ankara JW Marriot'ta gerçekleştirilen nikâh merasimiyle dünya evine girdiler.

Bakan Elvan'ın oğlu Emre ile Mervenur'un nikâhlarına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, TBMM Başkan Vekili Celal Adan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Özlem Zengin, Efkan Ala, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar,  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ve AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal şahitlik etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın oğlu Emre Elvan ve Mervenur Aydar çiftinin nikahına siyaset ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Karaman’da Uyanış Gazetesi olarak Emre-Mervenur Elvan çiftine mutluluklar dileriz.

 







hazine ve maliye bakanı lütfi elvan emre elvan düğün ankara karaman