Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu.

TAKİP ET

Memur-Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Karaman Şube Başkanı Yunus Özdemir ve beraberindeki heyet MÜSİAD Karaman Şubesi'ne Hayırlı Olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Özdemir ile birlikte Diyanet-Sen Karaman Şube Başkanı Ali Şahin Mutlu, TOÇ-BİR-SEN Şube Başkanı İsmail Varlı ve Kültür Memur-Sen Başkanı Yakup Laçin'in katıldığı ziyarette, MÜSİAD Karaman Başkanlığına yeni gelen Ali Osman Cevher' e hayırlı olsun diyerek muvaffakiyetler dilediler. 

Memur-Sen Karaman İl Başkanı Yunus Özdemir ziyarette yaptığı açıklamada, MÜSİAD’ ın kurulduğu günden beri önemli hizmetlerini yakından takip ettiklerini belirterek, MÜSİAD' ın sadece bir ekonomi kuruluşu olmadığını bunun yanında ülkemizin aydınlık yarınları için bir düşünce kuruluşu olduğunu ifade etti. Özdemir; ‘’Gerek ilimizi gerekse ülkemizi ilgilendiren konularda, her zaman yapıcı, yol gösterici, sorunların çözümünde katkı sunan bir yol izlendi. Karaman da tesis etmeye çalıştığımız sivil toplum örgütlerinin ortak amaçlar etrafında bir araya gelmesine verdiğiniz destek de yadsınamaz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da bu birlikteliğimiz inşaallah samimiyetle devem edecektir. " dedi. 
MÜSİAD Karaman Başkanı Ali Osman Cevher, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Memur-Sen heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Haber: Gönül ŞİRİN