Haydi Karaman Destek Zamanı!

TAKİP ET

Bu yıl yakalanan başarıyı Şampiyonluk ile taçlandırmak için Karaman Belediyespor'a Karaman halkının desteği gerekiyor.

Karaman’ı BAL Liginde temsil eden ve bu yıl grupta önemli bir başarıyı yakalayarak Şampiyonluk yolunda ciddi bir konumda bulunan Karaman Belediyespor’un şampiyonluk hedefine ulaşması için öncelikle maddi anlamda desteğe ihtiyacı var.

Ligin bitimine 5 hafta kaldı ve grupta lider ile arasında 3 puan, 2. Olan takım ile 2 puan fark olan Karaman Belediyespor’un kalan 5 maçını rahat bir şekilde tamamlayabilmesi için özellikle maddi anlamda rahat olması gerekiyor ve bu noktada da Karaman halkına önemli bir görev düşüyor.

Bu görev maddi destektir. Karaman, Sanayicisi, İşadamı, Sivil toplum kuruluşları ve esnafları ile değil BAL Ligi, 2. Lig hatta 1 Ligde bir takımı rahatlıkta ayakta tutabilecek bir İl ancak beklenen bir destek maalesef sağlanamadı bugüne kadar.

Vakit geçmiş değil, Karaman Belediyespor’un tekrar 3. Lige çıkması, sağlanacak maddi destek ile mutlaka gerçekleşecektir. Bu noktada herkesin gücü ölçüsünde bu takıma destek olması, omuz vermesi gerekiyor.

Hatta her kesimden vatandaşımızın, Kulüp yönetimi tarafından yakında başlatılması beklenen  telefon ile SMS desteği ile takımlarına sahip çıkarak güçlü bir destek vermeleri gerekiyor.

Maddi desteğin yanında diğer şampiyon adayı takımlarda gördüğümüz ve takdir ettiğimiz şehirlerin tüm dinamiklerinin takımlarına el birliği ile destek vermeleri, katkı olmalarını Karaman Belediyespor’a da Karaman yetkililerinin de sahip çıkarak, şehrin futbol temsilcisinin yanında olmaları ve sıkıntıları ile ilgilenmeleri, takımın sahipsiz olmadığını hissettirmeleri gerekiyor. Gittiğimiz birçok yerde şehrin en üst düzey yetkilileri statlarda takımlarının maçlarında, hatta deplasman maçlarında görüp takdir edilirken, Karaman Belediyespor maçlarında Belediye Başkanının dışında pek fazla kişiyi göremiyoruz. Bu noktadan sonra, tüm Karamanlıları ve Karaman’ın tüm dinamiklerini bu takımın başarısı için birlik olmalarını, destek olmaları için herkesin taşın altına elini koymaları gerekiyor. Bizden söylemesi.