Haydi Karaman Aktekke Meydanına!

TAKİP ET

Karaman halkı Isparta valisini protesto etmek için bugün 22:30'da Aktekke meydanında toplanacak.

BAL temsilcimiz Karaman Belediyespor bu hafta sonu deplasmanda Isparta 32 Spor'a konuk oldu. Isparta 32 Spor - Karaman Belediyespor maçı Isparta Atatürk Stadında oynandı. Maçtan önce protokol tribününde olaylar çıktı. Maç öncesi protokol tribününe Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun talimatıyla Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve Karaman Belediyespor yöneticileri içeriye alınmadı. Ispartalılar Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı'yı protokol tribünü önünde yaklaşık 20 dakika bekletti. Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, yaşanan mücadele ve söz düellosunun ardından "Ben giriyorum ne yapacaksanız yapın, olay çıkacaksa çıksın" diyerek protokol tribününe girdi. Isparta Valisi, Isparta Belediye Başkanı ve maç hakemi Karaman Belediyespor'u 1-0 mağlup etti.

Karaman halkı Isparta Valisine tepki için toplanıyor

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'na Karaman halkından tepkiler çığ gibi büyüdü. Bazı vatandaşlar sosyal medya üzerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya mesajlar atarak valinin merkeze çekilmesini istedi. 

Karaman Belediyespor Kulubünden yapılan açıklamada, "Bugün saat 22:30'da takımımızı Aktekke meydanında karşılıyoruz. Ayrıca tüm Karaman halkı olarak Aktekke Meydanında Isparta valisini protesto ediyoruz. Bütün Karaman Belediyespor taraftarını ve Halkımızı meydana bekliyoruz. Hep beraber orada olalım." denildi.