HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK

TAKİP ET

Her yıl 10 - 16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Engelliler Haftası dolayısıyla Karaman İl Sağlık Müdürlüğü, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi ve Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi “ Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok” adlı etkinliği gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen etkinliğe; Vali Fahri Meral ve eşi Zehra Meral hanımefendi, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Musa Şahin, Merkez Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı İnanç İkbal Çolakoğlu, Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri ve sağlık çalışanları katıldı.

Program, halat çekme, çuval ve yumurta yarışları, denge oyunlarıyla başlayarak, hem fiziksel aktiviteye dikkat çekildi, hem de çocukların doyasıya eğlenmeleri sağlandı. Günün anısına Orman İşletme Müdürlüğünden temin edilen fidanlar, Vali Fahri Meral eşliğinde dikildi.

İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “etkinliğe sesleri ve enstrümanlarıyla renk katan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine teşekkür ediyor; Ülkemizin en önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın 10 - 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftasında daha da artması dileğiyle Engelliler Haftası'nı kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı, ailelerini sevgiyle ve saygıyla selamlıyoruz.” denildi.