Hayati İnanç Sevgisi Salona sığmadı

TAKİP ET

Ünlü Yazar Hayati İnanç, Türk Dil Bayramı etkinlikleri kapsamında Saray Holding ve SEKA-SAR Vakfı'nın katkılarıyla Karaman'da konferans verdi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonunda düzenlenen programa protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda Karamanlı katılarak salonu doldurdu.
Hayati İnanç’ın konferansı öncesinde Saray Holding Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ertabak bir konuşma yaparak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ’ın selamını iletti.
Daha sonra Hayati İnanç, “Yunus Emre Yüksek Ahlak ve İnsan” konulu konferans için sahneye çıktı. İnanç salonu hınça hınç dolduran Karamanlılara vasiyetini de açıklayarak, “Benim malım mülküm yok. Benim bırakabileceğim vasiyetim ancak okunacak kitaplar olur. Sizlere bu kitapları okumanızı vasiyet ediyorum.  Fatih Sultan Mehmet’in, Abdülhamit’in ve benim okuduğu kitapları sizlerde okuyun. Bu kitapları satın almak yok, masrafsız. Hayati İnanç’ın sayfasına girin karşısına çıkar zaten” dedi.
İnanç, Yunus Emre’nin ahlakı ve insani yönüyle ilgili olarak bilgi ve tecrübelerini de paylaştı. Konferans sonunda İnanç’a Saray Holding ve KMÜ tarafından çeşitli hediyeler ve plaket verildi.