Hastanedeki Randevu Sorunu Büyük Ölçüde Çözüldü

TAKİP ET

*Birkaç Ay Öncesi Günlük 3Bin, 3,500 olan hasta müracaat sayısı 6-6,500’e çıktı.
*Bu Artış İle Ortaya Çıkan Randevulardaki Sıkışıklık, Ek poliklinik ve Ek Cihazlar ile Bu Hafta Başı Normale dönerken, Görüntüleme Konusunda da Bir Aya Kadar Sorunlar tamamen normale dönecek.

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde son zamanlarda yaşanan muayene ve görüntüleme konusunda yaşanan sıkışıklık, vatandaşların randevularda yaşadığı sorunlar Hastane Yönetiminin çabaları ile bu hafta başından itibaren normale döndü.
Edindiğimiz bilgilere göre, geçtiğimiz birkaç ay önce Hastaneye 3 Bin, 3,500 Hasta müracaatı olurken, özellikle Covid19 vakalarının azalması ile birlikte %100’lük bir artış ile Hasta müracaatları 6 Bin-6,500’lere kadar çıkması ile muayene ve özellikle Görüntüleme (Ultrason-Tomografi ve MR) konusunda yaşanan sıkıntılar Hastane Yönetiminin ek Poliklinik ve ek bir Ultrason (4.) cihazının devreye alınması ile bu hafta başından itibaren yoğunluğun büyük ölçüde çözüldüğü öğrenildi.
Bu arada Görüntüleme (Ultrason ve MR) konusunda yaklaşık bir aya kadar gelecek olan yeni cihazlar ile sorunun büyük ölçüde çözüleceği ve sıkışıklığın tamamen normale döneceği öğrenildi.