HASAN BARAN; "TEL KADIN ROMANI  2. BASKISI ÇIKIYOR"

TAKİP ET

Karamanlı araştırmacı yazar Hasan Baran'ın Karaman'da geçen Romanı 'Telkadın' ın ikinci baskısı yayınlanıyor. 


Yazar Hasan Baran açıklamasında; “Çok kıymetli Karamanlı hemşerilerim ve çok değerli sayfa arkadaşlarım, birinci baskısı çıkar çıkmaz çok kısa sürede tükenen ve ülkemizin en ünlü yazar ve eleştirmenlerinin büyük beğenisini kazanan ‘aşkın ve karamanın kitabı’ olarak anılan; Aktekke Meydanından Karadağ’a, Hisar Mahallesinden Karaman Kalesine, Helvacılar Sokağından, İsmetpaşa
Caddesine Karaman’ı her yönüyle anlatan Telkadın isimli romanımı iki misli daha geliştirdim.
    Karaman'ı, Kâzımkarabekir’i, Karadağ'ı, yılkı atlarını, eski terzileri, esnafları koyarak daha da zenginleştirdim. Bu yılbaşından hemen sonra, - iki hafta sonrası,- Telkadın romanımın ikinci baskısı kitapçı raflarında yerini alacaktır efendim. Telkadın Romanı tüm Karamanlıların kitabıdır. Karaman’ın kitabıdır. Ülkemizde ve birkaç yıl içinde yabancı dillerde yayınlanınca da tüm dünyada Karaman için büyük bir tanıtım kitabı olacaktır. Lütfen bu kitabı tüm Karamanlılar alalım ve aldıralım.
    Özellikle çok satanlar listesini oluşturan internetteki, - D&R, İdefix, Kitapyurdu, Odakitap, Babil, Hepsiburada, Kitapsan ve Mephisto - isimli kitap sitelerinden alalım ve Karaman tanıtım kitabı olan Telkadın romanını en çok satan kitaplar listesinde birinci yapalım efendim.
    Elbirliğiyle Karaman’ı tüm Türkiye’ye ve dünyaya tanıtalım. Bu gönderimi herkesin paylaşmasını, karaman tanıtım kitabı olan Telkadın romanını herkesin almasını ve arkadaşlarına aldırmasını rica ediyorum efendim. Kazanacağımız zafer hepimizin, tüm Karamanlıların, soylu şehrimiz Karaman’ın olacaktır. Hürmetlerimle.”dedi.