Has Göksu Zeytinyağı Fabrikası marka olma yolunda

TAKİP ET

İlimiz Merkeze bağlı Elmadağı Köyü Taşdibi Mevkisinde kurulan Has Göksu Zeytinyağı fabrikası bölgenin kaliteli zeytinlerinden yapılan Zeytinyağı ile marka olma yolunda ilerliyor.

Fabrika yetkilisi Ali Bilgiç, Fabrikanın modern makinelerle ve bölgenin kaliteli zeytinleri ile kısa sürede ürettikleri zeytinyağı ile adından söz edilir hale geldiğini belirterek; “Fabrikamız son sistem modern makineler ile donatıldı ve zeytinyağında önemli olan asit oranı en düşük seviyede zeytinyağı üretiyoruz.

Zeytin sezonunun yeni başlamasına rağmen, özellikle Erken Hasat Soğuk Sıkım Sızma Zeytinyağlarımız büyük rağbet gördü.

Fabrikamız hem kendi üretimimiz hem de çevre köylerimizdeki üreticilere de hizmet vermektedir.

Üretimin her aşamasını bilgisayarlı makinelerimiz ile takip ediyoruz ve kaliteye büyük önem veriyoruz. Özellikle markalaşma konusunda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve inanıyorum ki kısa sürede bu konuda çalışmalarımızı tamamlayarak Karaman’a bir Marka kazandırmayı amaçlıyoruz. Fabrikamız günlük 70 Ton kapasiteli olup bölgemize hizmet etmekte ve hem ülke, hem de bölgemize artı katma değer sağlamaktadır.

Amacımız kaliteden ödün vermeden Karaman’da bir Marka değeri kazandırmaktır ve bu amaçla da elimizden geldiğinden fazlasını yapmak için çalışıyoruz.” dedi.