Han'dan Teknik Direktör Açıklaması

TAKİP ET

Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Karaman Futbol Kulübü grupta oynadığı son 4 maçta 3 mağlubiyet alarak liderliği kaptırdı. Karaman Fk ligin 1. haftasında oturduğu liderlik koltuğunda 18 hafta boyunca kalmayı başardı. 19 maç sonunda ise liderliği bir puan farkıyla Alanya Kestelspor'a kaptıran Karaman Fk bu sezon ilk defa sıralamada geride kaldı.

Ligin ikinci yarısında son iki hafta da üst üste aldığı mağlubiyetlerle taraftarını üzen Karaman FK Teknik Direktörü Zafer Hızarcı ve teknik ekiple de yollarını karşılıklı anlaşarak ayırırken bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde ligde 12 puanla son sıralarda yer alan Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraş Spor A.Ş.’yi konuk edecek. Teknik Direktör Hızarcı ve teknik heyetin kulüpten ayrılmasının ardından gözler takımda yeni Teknik Direktörün kimin olacağına çevrildi.

Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han, Teknik Direktör konusunda bir açıklama yaparak, “Taraftarlarımız içini rahat tutsun. Sezon sonunda ipi göğüsleyecek takımımıza fayda sağlayacak tecrübeli ve ligi tanıyan başarılı bir hoca ile anlaşacağız. Halkımız endişeye kapılmasın Karaman için her zaman taşın altına elimizi koyup sık eleyip sık dokuyacağız” dedi.

Karaman FK ligde bugüne kadar oynadığı 19 karşılaşmada 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 39 puanla şimdilik ikinci sırada mücadelesine devam edecek ve yeniden liderliğe yükselmek için Alanya Kestelspor’un puan kaybetmesini bekleyecek.