Han: 'Adım Adım Süper Lig'e Çıkacağız'

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Ali Han, yeni sezonda daha güçlü ve daha başarılı bir takım olmak ve adım adım süper lige çıkmak için hedefleri olduklarını söyledi.

Han, Hürriyet Gazetesine verdiği röportajda, Karaman’ı sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın tanıyacağını belirterek, bunun için işe modern tesisler inşa ederek başlayacaklarını belirtti.
Han şimdilik 6 ile 8 milyon Euro’luk yatırım planladıklarını ifade ederek, “İlk başta modern tesisler inşa edeceğiz. Hakkı Teke Ormanlık alanı üzerinde. Buradan BİFA fabrikası sahiplerine teşekkür etmek istiyorum. Kendilerine tahsis edilen yeri, tesis kurmamız için önce devlete iade edecekler sonra da devlet tesis kurmamız için burayı kulübe devredecek. Dört çim saha, bir tane de suni çim saha, ayrıca fitnes salonları, dinlenme mekânları olacak. Kışın da kullanılabilen bir tesis planlıyoruz. Yaklaşık 6-8 milyon Euro’luk bir yatırım düşünüyoruz” dedi.
Mehmet Ali Han, ilk hedeflerine ligde kalarak ulaştıklarını ancak hedeflerinin çok büyük olduğunu ve öncelikle ilk başta PTT 1. Ligine yükselmek için çaba sarf edeceklerini daha sonra ise adım adım Süper Lige giden yolda ilerleyeceklerini söyledi.