Halk Tv'de Muhteşem Karaman Tanıtımı

TAKİP ET

*HALK TV, 'Görkemli Hatıralar' Program Yapımcısı Serhan Asker, Cumartesi Günü Yaklaşık 3 Saatlik bir Canlı Yayın ile Karaman'ı tanıttı.

Karaman Belediyesi eski Başkanı Yaşar Evcen’in şahsi girişimleri ile HALK TV’nin ‘Görkemli Hatıralar’ Program yapımcısı Serhan Asker Cumartesi günü saat 10’da başlayan ve 13’e kadar süren Canlı yayını ile Karaman’ı bütün yönleri ile tanıtımını yaptı.

Program konuğu Yaşar Evcen ile Gazetemiz Yazarları Osman Nuri Koçak ve Mestan Karabacak’ın Karaman ile ilgili verdikleri önemli bilgiler ile uzun bir tanıtım programı ortaya çıktı.

Özellikle Karaman’ın bir İl olduğu, Tarihi, Kültürü ve Doğal Güzelliklerinin uzun uzun anlatıldığı, Karaman’ın yetiştirdiği önemli şahsiyetlerin tek tek ortaya konulduğu güzel bir program ile bugüne kadar Karaman için yapılan en önemli bir tanıtım programı ortaya konuldu.

Türk Dili’nden, Yunus Emre’ye kadar, Ermenek’ten Taşkale’ye, Binbir Kilise’ye kadar, Karamanlı Sanatçıların Karaman Türküleri, Karamanlı Yöresel giysileri ile Karamanlı Kadınları ve Karaman Yemeklerinin, Karaman Elmasının, Bulgurunun ve Bisküvi, Çikolata üretim merkezi olduğuna kadar tanıtıldığı güzel program Tartan Konağı önünde kalabalık bir vatandaşın da katılımı ile gerçekleştirildi.







Halk TV Karaman Görkemli Hatıralar Serkan Asker Yaşar Evcen Osman Nuri Koçak Mestan Karabacak