HAİNLİĞE KARŞI..

TAKİP ET

Karaman'da 15 Temmuz'da devlete yönelik gerçekleştirilen darbe girişimini kınama kapsamında hazırlanan ortak bildiriye imza kampanyası devam ediyor.

GAZETECİLER CEMİYETİNDEN DARBE KARŞITI BİLDİRİYE DESTEK


İlde faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları, devlete yönelik gerçekleştirilen darbe girişimini kınayan ortak bir bildiriye imza atıyor.
GAZETECİLER CEMİYETİ
    Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Cicibıyık’da önceki gün akşam Aktekke Kent Meydanında binlerce halkın demokrasi şöleni kapsamında doldurduğu meydanda kurulan platformda hazırlanan ortak bildiriye imzayı attı. Ak Parti İl Başkanı Nazmi Ünlü’nün de hazır bulunduğu ortak bildiri imza kampanyası meydanı dolduran halk tarafından da büyük alkış toplayarak destek görüyor.
HAİNLİĞE KARŞI..
Kent Meydanında son bir haftadır her akşam sabahlara kadar devam eden demokrasi nöbetinde halk parti gözetmeksizin meydanları Ayyıldızlı Türk  bayrağı dolduruyor.
Milli İrade ve demokrasiye sahip çıkan Karamanlı, darbe girişimlerini şiddetle kınıyor.  “Milli İradeye, Devletimize Yönelik Hain Darbe Girişimini ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne, Milletimize Yönelik Saldırıları Şiddetle Kınayan Ortak Bildiri Metni” başlığını taşıyan kınama bildirisine toplum kuruluşlarının desteği de her geçen gün büyüyor.
Demokrasiye ve iradesine nasıl sahip çıkarak, Ortak payda vatan olduğu zaman siyasi görüş fark etmeksizin omuz omuza meydanlarda boy gösteren Karamanlı, yapılan anons ve davetlere kulak vererek üzerine düşen sorumluluğu da yerine getiriyor.