Programa çevre mahallelerden yoğun katılım sağlandı. Seminerde aile içi iletişim, İslami değerlerle aile yapısının korunması ve ahlaki sorumluluklar gibi önemli konular ele alındı. Şeyma Ekizer, Kur’an-ı Kerim ve hadislerden örneklerle aile hayatına dair temel ilkeleri anlattı.
Katılımcıların sorularıyla interaktif bir şekilde ilerleyen program, soru-cevap bölümünün ardından yapılan hasbihal ile son buldu. Etkinlik sonunda katılımcılar, memnuniyetlerini dile getirerek benzer programların devamını talep etti.
Habibullah Camii’nde Bayanlara Yönelik "Aile Ahlakı Semineri" Düzenlendi
Karaman İl Müftülüğü Adrb Vaizi Şeyma Ekizer’in sunumuyla Habibullah Camii’nde bayanlara yönelik “Aile Ahlakı Semineri” gerçekleştirildi.


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: