Haber edin Milli Görüşçüler Geliyor

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş, parti yönetimi ile birlikte Tekmersan, kömürcüler Sitesi ve küçük sanayi sitesi esnaflarımızı ziyaret edip çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş “Yerel seçimlerde Karamanlı hemşerilerimizin desteğini istiyoruz. Her alanda çok güzel çalışmalar yapacağız. Aziz Milletimizin hizmetinde olacağız. Vatandaşlarımızın tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz. Hiçbir sorunu sümen altı etmeyeceğiz” dedi.

Çeliktaş, ”Ben de bir esnaf olarak siz değerli esnaflarımızla bugün birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. 31 Mart günü Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de yerel seçimler yapılacak. Bu seçimlerle ilgili yarın birileri size gelecek. Sizden tekrar oy isteyecekler. Ama bizim de onlara söyleyecek sözlerimiz var. Yıllardan beridir bu memleketi sizler idare ediyorsunuz. Yıllardan beridir yapamadıklarınızı şimdi hangi gerekçeyle yapacağınızı söylüyorsunuz. Göreceksiniz ki ‘Yeniden Refah Partisi olmazsa biz kazanacağız’. Yeniden Refah Partisi’nin ve bu halkın önünden çekilin. Milli Görüş belediyeleri artık bu memlekete hizmet etmek için ayağa kalktı. Biz artık Milli Görüşün önceki hizmetlerini halkın ayağına kadar götüreceğiz. Erbakan Hoca’nın bu memlekete getirdiği hizmetlerin devamını sağlayacağız. 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi olarak Merkez Belediyesi başta olmak üzere, bütün ilçelerimizde ve beldelerimizde adaylarımızla zaferimizi kutlayacağız. Projelerimizi halkımızla birlikte hayata geçireceğiz. Projelerimizi sonraki zamanlarda kamuoyuyla paylaşacağız. Geçmişte efsane hizmetlere imza atan REFAH belediyeleri bizim referansımız olacaktır. Biz 31 Mart seçimlerini kazandıktan sonra sahaya inerek çok güzel çalışmalara imza atacağız” ifadelerini kullandı.












Yeniden Refah Partisi Durdu Elif Çeliktaş Karaman Belediye Başkan adayı 31 Mart seçimleri Projeler Milli Görüş